Martina.blogg.se

There are so many beautiful reasons to be happy!

Tack

Allmänt Permalink1
Tack till alla fantastiska människor som finns runt min familj!
Tack för alla som stöttar, kommenterar, kramar, skickar kramar, tipsar, försöker hjälpa...
Ett stort varmt tack till er alla <3 
 
 
Vissa dagar känns livet verkligen nattsvart och allt känns så förbannat orättvist och överjävligt och då betyder allt stöd så otroligt mycket. Kanske jag inte svarar just då, och ibland inte alls, men jag läser alltid och jag uppskattar verkligen all pepp och tar till mig av alla tips. Däremot uppskattar jag inte de människor som pratar skit, rackar ner på oss eller påstår att det finns en i familjen som mår dåligt och vi andra skall hålla käft. Sådana bittra människor är jag gglad att vi slipper framöver. I vår familj mår alla dåligt över situationen! Vi blir alla påverkade om en i familjen har en sämre period. Det är det som menas med att vara familj! Vi hör ihop och vi påverkas av varandra men viktigast av allt är att vi kämpar tillsammans och det gör vi för att vi älskar varandra.
 
Jag har fått frågan varför jag "hänger ut" min familj... Svaret är enkelt, det gör jag inte! Allt som skrivs är kollat med barnen, ALLTID! Säger dom nej så skriver jag inte, så enkelt är det.
Vi tänker som så att det är många där ute som kämpar med olika saker, många som mår dåligt och kan vi på något sätt hjälpa någon att se en ljusning eller ge ett tips till någon så är det värt det. Liksom vi får mycket hjälp och tips när vi är så öppna. 
 
Jag är övertygad om att vi borde vara mer öppna med allt!
Hur ska vi få bort tabun runt psykisk ohälsa om vi inte vågar prata öppet om den? 
Det skall inte vara något att skämmas över men idag är det inte ännu acceperat även om vi kommit en liten bit på väg. 
 
Va snälla mot varandra <3
 
#1 - - Anonym:

Kram till dig Martina.Hoppas
du får stöd och hjälp från skola, samhället och medmänskligheten. Vet av erfarenhet att många är ensamma i sin kamp. Kom gärna m på fika Pusselfamiljen och berätta din story. Där ser man tydligt att man inte är så ensam. Ta hand om dig, för din egen skull. 💕/Charlotta Wallen

Svar: Tack <3 Kommer gärna bara det passar nångång. Nu har det lyckats sammanfalla med mina styrelsemöten men tänker att det säkert skall passa lite längre fram.
Martina

Till top