Martina.blogg.se

There are so many beautiful reasons to be happy!

Jag tänker inte ropa hej

Allmänt Permalink0
Nu har skolan vart igång några veckor och det går riktigt bra för Alexei.
Han trivs och han vill till skolan, så såg det inte ut på vårterminen. Alexei har testat flera olika mediciner tidigare. Alla var såkallade adhd mediciner. Jag har hela tiden sagt att det inte är hans adhd som är hans primära problem utan jag har misstänkt att hans depression har vart det vi borde fokusera på. 
Men ingen har lyssnat på mig utan det har fortsatt fokusera på adhd och vi har inte kommit någon vart. Vi har testat mediciner och olika mediciner i kombination. Har har gått i terapi där vi fokuserat på han aggressionsutbrott och det har inte lett oss någonstans. Nu har han ätit antidepressiva sedan juni och det är en helt annan kille jag har hemma, och i skolan. Han är gladare och lugnare på något sätt! Vi var till Bup häromdagen och vi bestämde att vi inte rör nånting. Nu låter vi allt vara så här som det är och hoppas på att jag får hålla min glada kille.
 
 
 
Det är klart att det kan komma bakslag! Och det skall jag väl egentligen vänta mig men tills dess tänker jag andas och jag tänker glädja mig för Alexeis skull. 
Är det någon som är värd lite lugn och ro så är det han, älskade unge vad han fått kämpa! 
Till top