Martina.blogg.se

There are so many beautiful reasons to be happy!

Vikten av att förlåta

Allmänt Permalink0
Ingen annanstans blir livet så tydligt som när jag får vara ute i mitt paradis några dagar, när jag kan andas fritt och låta tankarna löpa precis vart dom vill. Bara vara och inte tänka på krav och problem.
Jag landar när jag kommer hit.
Varför blir det så sällan? Jag borde egentligen åka hit varje helg för att bara andas, släppa alla spänningar.
 
 
De senaste två åren har jag utvecklats mycket och jag jobbar varje dag på att vara en bättre människa. Jag har kommit en lång bit på vägen men jag är inte framme. Om man nånsin kan säga att man är framme. Jag tror att man ständigt behöver jobba med sig själv, att man aldrig anser sig vara klar för då stagnerar man.
Ibland är det svårare att se framåt, ibland fastnar jag i ältandet av det förflutna.
Jag har en tung ryggsäck med både bra och dåliga upplevelser. Många av de negativa upplevelserna är så tunga så att de är svåra att släppa. Jag vet att jag måste förlåta mig själv för att kunna leva fullt ut men det är förbannat svårt då jag vet att jag gjort andra människor illa. Riktigt illa!
Så länge man tar babysteps framåt så går det ändå framåt och jag tror att vi måste bli snällare mot oss själva. Skulle jag döma någon annan lika hårt som jag dömer mig själv? 
Svaret är ett solklart nej, det skulle jag inte!
 
 
 
 
Kunde vara skriven om mig <3

Kontaktannons

Allmänt Permalink0
Hej hörrni!
 
Här finns jag, en helt fantastisk person som nångång skulle vilja hitta en lika fantastisk person att dela lite tid med.
Vad behöver man veta om mig då?
Jag är en glad och positiv person med ett ibland alldeles för stort hjärta. Jag skrattar så jag gråter eller så gråter jag för att livet är orättvist mot de som är svagare. Jag har en tendens att ta in alldeles för mycket.
Mitt liv fylls av mina barn, mina vänner och familj, böcker, musik och netflix.
Jag äter inte kött men jag gillar vin.
Skulle jag ha möjlighet så skulle jag resa mer än jag gör, det finns så många platser jag vill besöka.
Träna borde jag göra mer men jag yogar och promenerar, kanske får in mer träning snart. Tatueringar är ett stort intresse och jag skulle gärna ta tillbaka några av piercingarna jag hade.
Som person är jag stark och har åsikter om det mesta. Jag är omtänksam och bryr mig verkligen om de som står mig nära. Humor tycker jag att jag har och det är viktigt för mig att ha roligt. Surmular är så trista!
Överlag så är jag nog en väldigt färgstark person...
 
 
Vad förväntar jag mig av en partner då?
 
Jag förväntar mig engagemang, romantik och djupa samtal. Det underlättar ifall vi har lite samma intressen och gärna samma smak i musik och film. Åtminstone skall det inte vara totala motpoler! Jag kräver att mina barn behandlas bra och med respekt. Du kommer aldrig att bli deras pappa men du kan bli en viktig vuxen i ett barns liv och det är mycket värt. Jag söker någon som har lite skinn på näsan och som kan ge mig motstånd där jag behöver det. Jag klarar inte av mesiga personer som svarar "vi gör som du vill" på allt. Det slutar med att jag blir elak och det vill jag inte, så egen vilja är att föredra. Jag önskar att jag fick träffa någon som kunde låta mig få vara den som slipper planera och bestämma allt, alltid. Jag har gjort det hela mitt liv och jag skulle nångång önska att få bli tillsagd att jag ska packa en väska för vi ska på semester... Eller nåt liknande!
 
 
 
Jaha, tror ni det finns nån?
Jag tror nog <3
Till top