Martina.blogg.se

There are so many beautiful reasons to be happy!

Skolan har startat

Allmänt Permalink0
Så har skolan startat upp vårterminen och för vår del gick det både bra och lite mindre bra. Det tog 40 minuter innan skolan ringde och sade att Alexei är arg och tänker gå hem.
Jag måste säga att det kändes ungefär som fritt fall, total panik.
40 minuter...
Är det så här vi skall ha det nu? Varför funkar det inte för honom?
Jag fattar verkligen inte.
Han lugnade sig och blev kvar i skolan och han hade haft bra samtal med sin lärare.
Så dagen var inte helt katastrof ändå.
 
Dag två och tre har gått riktigt bra och det har varit en glad kille som kommit hem från skolan. Det känns så skönt och jag kan andas ut. Jag vet att två dagar inte är nånting och jag borde kanske vänta med att andas ut och känna mig lättad men om jag inte gör det för minsta lilla framgång så dör jag av syrebrist. Lika snabbt som jag känner glädje för de dagar som går okej så kastas jag ut i fritt fall de dagar som inte går bra. Idag var det igen en 40 minuters dag...
 
Jag skulle så vilja krypa in under skinnet på Alexei och lyckas förstå honom. Förstå var all ilska kommer ifrån, vad det är som gör att skolan är en krigszon för honom. Hur skall jag kunna hjälpa honom när jag inte förstår?
 
Själv är jag fortsatt sjukskriven... Jag är helt slut! Jag sover och vilar och vilar och sover. Idag var jag faktiskt ut på promenad runt östernäs, vilket var superskönt och jag vet att jag borde ta mig ut oftare men det blir liksom inte. Det är inte så att jag ens hittar på nån ursäkt, jag bara inte går ut. Det är mycket jag borde göra... Jag borde städa men jag gör det inte. Kanske snart, ska vila lite mer först!
Ikväll är det "Föräldragrupps möte", min livlina, utan den gruppen vet jag inte vad jag skulle göra.
 
I måndags var Alexeis första terapi träff. Jag tycker att det kändes bra och jag hoppas verkligen att fpa godkänner vår överklagan så att han får fortsätta där. Enligt fpa har vi inte några problem med Alexei så dom avslog ansökan både om handikappbidrag och terapi. Helt absurt! Själv har jag stått i terapi kö sen september och inte hört något därifrån. Tur att jag är superwoman så att jag klarar allt och lite till...
 
Vad jag hoppas att detta helvete skall ta slut nån gång!
 
 
Till top