Martina.blogg.se

There are so many beautiful reasons to be happy!

Äntligen ett nytt år

Allmänt Permalink0
För vissa är nyår som vilken annan dag som helst och andra anser det vara det perfekt tillfället för nystart.
För mig är det både och. Jag känner mig glad och uppspelt före då jag funderar på hur jag skulle vilja att det nya året startar, då jag funderar på vilka förändringar jag behöver och vad jag verkligen vill.
Så kommer nyårsdagen.
 
Imorse vaknade jag och kände mig både lycklig och tacksam. Jag har verkligen allt jag behöver. Mina underbara barn, som ger mig så mycket alla dagar, och som jag har möjligheten att ösa all min kärlek över. Jag har ett hem, ett varmt, kärleksfullt och oförstört hem. Ett hem där jag känner mig säker, där jag får vara jag. 
 
Men det kommer alltid som en käftsmäll, Dannes årsdag!
Fan vad jag saknar honom. Det känns som hjärtat håller på brister i tusen bitar inuti mig. Jag har inte sörjt honom ordentligt, jag överlevde men jag har inte tillåtit mig att sörja.
Det ska jag göra nu!
Jag ska skriva ett lång och ärligt brev till honom, alla mina känslor ska ner på ett papper. Jag är rädd, kommer han att finnas kvar på samma sätt för mig? Kommer jag att "komma över" honom och glömma bort honom? Det gör så in i helvete ont att han inte finns här. Jag vill ha honom här. Det var honom jag skulle vara med, ingen annan!
Varför fick du inte vara kvar hos oss? 
 
Jag ger inga nyårslöften. Däremot har jag funderat på en plan för mitt 2017. Brevet till Danne är en början på den planen. Jag skall vara ego år 2017. Jag ska tänka på mig själv, göra saker jag gillar, lyssna på min musik och se på precis vad jag vill på tv. Jag och barnen, det är min prio nummer ett. Jag ska gå till en coach hela 2017 och jag känner redan efter första besöket att det kommer ge mig så mycket. Tänk att det skulle ta mig nästan 37 år att förstå att jag är den viktigaste personen i mitt liv. Jag tänker sätta mig själv i första rummet från och med nu.
 
Jag vet att jag kommer få uppleva kärlek igen, jag vet inte när men jag vet att den kommer. Jag har så otroligt mycket att ge, till den som är värdig min kärlek.
Nästa gång ska det vara på riktigt!
 
 
Det blir ett bra år! 
Till top