Martina.blogg.se

There are so many beautiful reasons to be happy!

Att träffa någon ny

Allmänt Permalink0
En dag skall jag hitta någon att älska, någon att få dela mitt liv med.
Jag trivs alldeles utmärkt med mig själv och mitt eget sällskap, och barnen förstås. Men en dag vill jag hitta någon att dela mitt liv, mina tankar och känslor med.
 
Jag har inte bråttom, inte på något sätt. Hellre skynda långsamt än att det blir fel, igen. 
Just nu håller jag på lära känna mig själv, på riktigt. Vem är jag? När alla lager skalas av och mitt inre är helt blottat, vem är jag då? Jag vet att det är en stor resa jag påbörjat och det är så spännande för jag har ingen aning om var den slutar. Det är så mycket lättare att veta vem jag inte är och vem jag inte vill vara. Jag känner i hela mig att jag är på rätt väg, jag kommer att hitta rätt. Ibland uppstår det en bubblande känsla i mig, som om mitt blod var kolsyrat och jag känner ren och skär lycka. 
 
Alla mina motgångar har hjälpt mig på vägen till att hitta mig själv, mitt sanna jag. Det kommer att vara en livslång resa är jag helt övertygad om och jag kommer att njuta av min. 
Det kommer att komma gupp på vägen, kanske till och med riktigt stora gropar, men jag är övertygad om att jag idag har helt andra verktyg i min toolbox än vad jag tidigare har haft.
 
Jag känner ett lugn över att min liv ordnar sig till det som det skall vara. Vi kommer att hitta en lösning för att Alexei skall må bra. Just nu behöver Mattis mycket stöd och det känns underbart att jag kan ge honom det, att inte jag är för trasig. Jag kan låta honom tanka hur mycket energi som helst och det tar inte slut hos mig, jag har tillräckligt. Mina älskade barn är tre fantastiska individer! Är det något jag lyckats med så är det dem.
 
Har jag ens plats och tid för en partner? Jo, jag tror det. Och kärlek har jag så det rinner över.
 
Den som skall komma in i mitt liv måste vara beredd på att det han får är en stark och självständig kvinna med båda fötterna på jorden. En kvinna som inte har någon som helst lust med fler (egna) barn, ingen lust att gifta mig eller äga hus. Jag vill leva mitt liv så som jag vill och jag hoppas och tror att det någonstans finns någon som vill gå bredvid mig. Jag behöver ingen, jag klarar mig bra. Däremot vill jag ha någon att dela livet med, nån dag...
 
 
Kärlek till er alla!
Till top