Martina.blogg.se

There are so many beautiful reasons to be happy!

Livet just nu

Allmänt Permalink0
Just nu, just idag, precis den här stunden...
Jag trivs med mig själv, med mitt liv, med mina val!
Det känns faktiskt helt underbart. Jag väljer mitt liv! Jag väljer att må bra och jag väljer lycka.
Jag är så lycklig som jag inte vart på otroligt länge.
Det är inte för att jag har banken full av pengar, 30 000 vänner eller snyggaste killen.
Nej, jag har varken plånbok eller konto fullt av pengar men det rör mig inte i ryggen, jag har så jag klarar mig. Jag har inte 30 000 vänner, jag har några få nära och många ytliga. Det är precis så jag trivs bäst. Jag har oerhört lätt för att umgås med folk men jag har ytterst få riktigt nära vänner, precis som jag vill ha det.
Snyggaste killen? Nej, jag har ingen alls... Och jag trivs med det. Jag vill nog egentligen inte ha någon seriös just nu. Jag vill umgås med vänner och satsa på barnen. Jag har varken tid eller ork med något seriöst just nu.
Hade någon sagt till mig för ett år sedan att jag skulle känna så här ett år fram så hade jag klappat till dem.
Nej, kanske inte men jag hade inte trott dem. Det känns som om jag fått en andra chans till livet!
Den här gången ska jag ta tillvara min chans, jag kommer inte att kasta bort den.
Jag har förlorat så många år på att inte vara mig själv, inte lyssna på mitt inre. Inte brytt mig om vad det är jag vill utan levt så som man borde leva. Villa, volvo, vovve - typ! Inte alls min grej.
Det är lite synd att komma på det så här men vad är det man brukar säga? Bättre sent än aldrig.
 
Jag älskar mitt liv!
 
Hur många kan ärligt säga att dom gör det? Hade jag sagt det för några år dedan så hade jag ljugit, främst för mig själv. Men just nu är jag precis där jag borde vara i livet. Jag kommer inte att vara med någon för att jag inte klarar att vara ensam. Ensamheten som är självvald är underbar, den dagen den inte är det kommer kännas tyngre.
Just nu ser jag fram emot en sommar med massor av roligheter! Så ska ni göra nåt kul så kommer jag gärna med. Jag vill verkligen leva, inte bara vara vid liv. Det är en stor skillnad!
 
Jag har slutit fred med mig själv och med min kropp. Det här är jag, den jag skall vara. Så länge man strider emot sitt rätta jag så kan man inte vara lycklig. Så länge man hatar sin kropp så kommer den att hata tillbaka. Har någon problem med hur jag är och vem jag är så är inte jag rätt person för den. Har någon problem med hur jag ser ut eller hur min kropp ser ut så är det inte mycket jag kan eller tänker göra åt det.
 
 
Till top