Martina.blogg.se

There are so many beautiful reasons to be happy!

Åbo

Allmänt Permalink1
Då var vi här, i Åbo. Meningen är att vi ska få hjälp, att Alexei ska få hjälp så att han klarar skolan utan aggresionsutbrott. Kommer vi att få den hjälpen? Jag vet inte. På fredag har vi slutträff där vi skall gå igenom vad dom kommit fram till. Jag skulle önska att dom säger: Så här funkar Alexei. Gör så här så funkar allt bra. Men det fattar jag också att det inte kommer att hända! Önska kan man alltid!
 
Jag är så stolt över honom! Vilken kämpe han är. Han bor på Tyks, med enbart finska barn och personal som inte är världsbäst på svenska hela tiden. Han kämpar på där med både svenska och engelska och han har lärt sig några finska ord. Han ringer alla kvällar och jag tycker mig börja höra att han vill bort därifrån nu... men han gnäller inte, han bråkar inte! Han vet att han måste vara kvar till fredag så jag tror att han bara räknar ner. 
 
Hur går det då för honom? Det går både bra och lite mindre bra. Han har fått utbrott, både i skolan och på avdelningen. Dom använder sig av metoden "holding", vilken Alexei inte alls gillar. Det går ut på att en eller flera vårdare håller i honom när han blir arg. Han skriker, sparkar, spottar och klöser när dom håller honom. Bara han skulle förstå att dom släpper honom snabbare om han inte gör så. Men när han blir arg så förstår han inte det. Hans utbrott har varat i ca 45 minuter. Det gör så ont i mig att veta hur han kämpar. Jag vet inte om jag tycker att det är rätt men samtidigt kan han ju skada både sig själv och andra om dom inte håller honom. 
 
I vilket fall som helst så ska det bli så skönt att komma hem på lördag. Jag ska krama mina barn tills dom tröttnar på mig. Det har varit helt fruktansvärt att sitta fast här och inte kunna finnas för Tindra när hon var med i en mopedolycka, att inte kunna sköta om henne då hon haft ont. Att inte få hålla om min lilla prins på två veckor gör att det skär i hjärtat av saknad. 
 
Ett vet jag säkert och det är att mina barn är hela min värld! Utan dem är jag inte hel.
Älskar min trio 💖
#1 - - Miina:

Älskade vän, så ni får kämpa och så testat ditt mammahjärta blir gång på gång. Jag håller tummar och tår för att ert slutmöte för med sig en ny stig i livet! <3

Vi ses snart!

Kram

Svar: Tack <3 just nu vill jag bara ta med honom hem! Några dagar till...
Martina

Till top