Martina.blogg.se

There are so many beautiful reasons to be happy!

Sårad

Allmänt Permalink0
I måndags kom min älskade lilla son hem igen, saknaden den veckan han är hos sin pappa är näst intill outhärdlig. En av de första sakerna han berättade för mig var att hans pappa har flickvän...
Jag trodde jag skulle spy rakt ut, vad säger han?
Jag kände hur det vände sig i magen och började susa i öronen.
Vad i helvete? Han hade ju lovat att berätta för mig den dagen det hände!
När han var in med skilsmässopappren till mitt jobb och jag skrev under så pratade vi om det och han lovade berätta..
Där stod han alltså och ljög mig rakt upp i ansiktet eftersom dom redan var ett par då, jag hade knappt hunnit flytta ut innan han skaffade nytt har det visat sig.
 
Han har all rätt att göra det. Men det sårar mig, det gör ont.
Vi hade bestämt att försöka träffas och se om vi kunde reparera oss/hitta tillbaka. Jag orkade inte ta tag i det efter flytten eftersom jag har haft fullt upp med mina barn och diagnosutredningar. Nu förstår jag varför inte han har försökt han heller.
 
Jag skulle mer än gärna kalla honom för allt fult jag kan, alla de vidrigaste öknamnen jag kan komma på. Jag kunde skrika och kasta saker. Slå sönder någonting...
Men det tänker jag inte göra! Inget av det får mig att må bättre, tvärtom jag skulle må bara sämre av det. Jag tycker att han betett sig fruktansvärt fult och respektlöst åt och det sårar mig. Jag har älskat honom och jag gör det än, därför gör det ont.
 
Nu skall jag fokusera på mig och mina barn! Jag behöver inte rusa in i nåt nytt för att känna mig hel. Jag ska yoga, gå på konserter, umgås med mina barn och mina vänner, ta vara på livet och jag ska njuta av mitt eget sällskap.
 
Det finns faktiskt inte mycket som slår en kopp te och en bra bok eller ett fotbad och en bra tvserie eller en promenad längs strandpromenaden med barnen!
 
 
 
Till top