Martina.blogg.se

There are so many beautiful reasons to be happy!

Vi flyttar isär

Allmänt Permalink0
Vi har haft det trassligt under en längre tid.
Vi har bråkat om allt och inget, irriterat oss på varandra och exploderat utan orsak.
Vi älskar varandra och vi har underbara perioder också!
 
Vi har tagit ett gemensamt beslut om att flytta isär.
Vi skall sälja huset och flytta till stan.
Jag letar just nu efter en fyra i stan och kommer att lämna Eckerö så fort jag hittar en.
Peter flyttar efter så snart huset är sålt.
 
Jag skulle kunna skriva att allt är Peters fel, att han är dum i huvudet och att han inte går att leva med... men det skulle inte vara sant. Jag älskar Peter! Han är en underbar pappa till Mattis och vi har haft fantastiska stunder tillsammans. Jag är övertygad om att vi kommer att ha många fina stunder än. Det är inte Peters fel att det blev så här, det är heller inte mitt. Det är vårt gemensamma ansvar och nu tar vi ett vuxet ansvar så att varken vi eller barnen skall komma till mer skada.
 
 
Barnen har tagit det bra. Dom vill inte heller ha bråk runt sig... Varken Tindra eller Alexei trivs i Eckerö så dom ser fram emot att flytta och jag måste säga att det gör jag också.
Det känns konstigt att lämna huset och gården, det var ju här vi skulle bo tills vi blev så gamla att vi skulle flytta till Solgården. Jag älskar både huset och gården och kunde jag så skulle jag ta med mig båda två.
 
Visst gör det ont att det blev så här. Tårarna rinner och det gör fysiskt ont i kroppen! Det var inte så här det skulle bli... men vi har försökt, vi har verkligen jobbat på vårt förhållande men nu går det inte längre.
Vi älskar varandra och vi kommer att fortsätta som särbos och hoppas på att det fungerar för oss.
 
Huset kommer snart att läggas till försäljning och jag hoppas att alla vill hjälpa oss att dela och göra reklam för det så att vi snabbt får det sålt!
Till top