Martina.blogg.se

There are so many beautiful reasons to be happy!

Livets märkligheter

Allmänt Permalink0
Jag vet att man inte ska tänka och gräva ner sig i
"tänk om". 
Men jag kan inte låta bli... Jag kan inte släppa tanken på hur livet hade sett ut om vi inte köpt hus i Eckerö, om Alexei hade fått börja en skola som kunde hjälp honom istället för att stjälpa. Hur hade livet sett ut om jag inte vridit mig själv ut och in för att få Alexeis skolgång att funka. Hur hade det sett ut om allt fått flyta på som det borde, om jag haft energi för oss? 
Hade vi sett annorlunda ut idag då?
Missförstå inte! Jag skyller ingenting på Alexei. Han är en av de mest underbara människor jag träffat och han har rätt till en fin skolgång och han har rätt till att behandlas med respekt.
Det har han inte fått! Och det jag fått är samtal efter samtal från skolan där dom talat om för mig vilken hemsk unge jag har!
Under flera års tid men speciellt förra hösten har jag haft en iskall hand runt mitt hjärta. Varje gång telefonen ringt har handen kramat om hjärtat och jag har fått svårt att andas. Jag har levt under sån stress så länge! 
Jag har försökt vara en bra mamma för mina barn och jag har försökt vara en bra partner för min man men jag har inte orkat.
Jag har inte lyckats och jag kan inte annat än känna mig misslyckad!
Jag ville så gärna få allt att funka, det vill jag fortfarande...
 
Snart flyttar vi och för mig ska det bli en oerhörd lättnad att komma tillbaka till stan. Vi flyttar till ett område som Alexei redan känner, där han har sina vänner och sin trygghet (farmor och farfar). Jag hoppas, önskar och tror att det kommer bli bra för oss, det måste det.
 
Jag kommer att sakna min älskade man så det gör ont ❤
Till top