Martina.blogg.se

There are so many beautiful reasons to be happy!

Livets märkligheter

Allmänt Permalink0
Jag vet att man inte ska tänka och gräva ner sig i
"tänk om". 
Men jag kan inte låta bli... Jag kan inte släppa tanken på hur livet hade sett ut om vi inte köpt hus i Eckerö, om Alexei hade fått börja en skola som kunde hjälp honom istället för att stjälpa. Hur hade livet sett ut om jag inte vridit mig själv ut och in för att få Alexeis skolgång att funka. Hur hade det sett ut om allt fått flyta på som det borde, om jag haft energi för oss? 
Hade vi sett annorlunda ut idag då?
Missförstå inte! Jag skyller ingenting på Alexei. Han är en av de mest underbara människor jag träffat och han har rätt till en fin skolgång och han har rätt till att behandlas med respekt.
Det har han inte fått! Och det jag fått är samtal efter samtal från skolan där dom talat om för mig vilken hemsk unge jag har!
Under flera års tid men speciellt förra hösten har jag haft en iskall hand runt mitt hjärta. Varje gång telefonen ringt har handen kramat om hjärtat och jag har fått svårt att andas. Jag har levt under sån stress så länge! 
Jag har försökt vara en bra mamma för mina barn och jag har försökt vara en bra partner för min man men jag har inte orkat.
Jag har inte lyckats och jag kan inte annat än känna mig misslyckad!
Jag ville så gärna få allt att funka, det vill jag fortfarande...
 
Snart flyttar vi och för mig ska det bli en oerhörd lättnad att komma tillbaka till stan. Vi flyttar till ett område som Alexei redan känner, där han har sina vänner och sin trygghet (farmor och farfar). Jag hoppas, önskar och tror att det kommer bli bra för oss, det måste det.
 
Jag kommer att sakna min älskade man så det gör ont ❤

Vi flyttar isär

Allmänt Permalink0
Vi har haft det trassligt under en längre tid.
Vi har bråkat om allt och inget, irriterat oss på varandra och exploderat utan orsak.
Vi älskar varandra och vi har underbara perioder också!
 
Vi har tagit ett gemensamt beslut om att flytta isär.
Vi skall sälja huset och flytta till stan.
Jag letar just nu efter en fyra i stan och kommer att lämna Eckerö så fort jag hittar en.
Peter flyttar efter så snart huset är sålt.
 
Jag skulle kunna skriva att allt är Peters fel, att han är dum i huvudet och att han inte går att leva med... men det skulle inte vara sant. Jag älskar Peter! Han är en underbar pappa till Mattis och vi har haft fantastiska stunder tillsammans. Jag är övertygad om att vi kommer att ha många fina stunder än. Det är inte Peters fel att det blev så här, det är heller inte mitt. Det är vårt gemensamma ansvar och nu tar vi ett vuxet ansvar så att varken vi eller barnen skall komma till mer skada.
 
 
Barnen har tagit det bra. Dom vill inte heller ha bråk runt sig... Varken Tindra eller Alexei trivs i Eckerö så dom ser fram emot att flytta och jag måste säga att det gör jag också.
Det känns konstigt att lämna huset och gården, det var ju här vi skulle bo tills vi blev så gamla att vi skulle flytta till Solgården. Jag älskar både huset och gården och kunde jag så skulle jag ta med mig båda två.
 
Visst gör det ont att det blev så här. Tårarna rinner och det gör fysiskt ont i kroppen! Det var inte så här det skulle bli... men vi har försökt, vi har verkligen jobbat på vårt förhållande men nu går det inte längre.
Vi älskar varandra och vi kommer att fortsätta som särbos och hoppas på att det fungerar för oss.
 
Huset kommer snart att läggas till försäljning och jag hoppas att alla vill hjälpa oss att dela och göra reklam för det så att vi snabbt får det sålt!
Till top