Martina.blogg.se

There are so many beautiful reasons to be happy!

Tillbaka till vardagen

Allmänt Permalink0
På tisdag är det dags att börja jobba igen. Det ska faktiskt bli skönt. Det är ju inte pga jobbet jag varit hemma. Nej det är pga allt som skett runt mig i mitt privatliv. Alexeis icke fungerande skolgång är en stor del. Nu har det snart gått två månader på det nya året och vi har fortfarande inte en lösning på problemet. Bup står handfallna eftersom dom inte hittar "fel" på pojken. Det är ENBART i skolan vi har problem... Så hur löser vi det? Han behöver ju gå i skola.
Sen har jag en dotter som mår riktigt dåligt. Hon har skurit sig i armarna och rymt hemifrån. Jag gör allt jag kan och försöker på alla sätt hjälpa henne men det är inte lätt då hon oftast inte vet själv varför hon mår såhär. 
Som om det inte vore nog med att barnen håller på sjunker under vattenytan så höll äktenskapet på krascha. Inte bara ett litet bråk utan vi var verkligen påväg isär. Jag är så glad och tacksam över att vi bestämde oss för att gå i Folkhälsans familjerådgivning tillsammans. Vi har bara varit två gånger än men vi känner båda att det hjälper oss massor. Att kunna kliva ur sitt ego och se på sig själv och oss med nya ögon är oerhört berikande. Ett förhållande har alltid sina uppgångar och sina dalar. När det finns barn inblandade så är det alltid extra känsligt och speciellt när det handlar om bonusfamiljer. Det är inte alltid så lätt, men det går. Vi älskar varandra och vi kommer att lyckas.
 
Nu ser jag ljust på framtiden, vi kommer att hitta en lösning för Alexei. Jag vet inte hur den ser ut men jag vet att den finns. Jag vet också att min dotter kommer att komma ut starkare på andra sidan för det är så hon är, stark och underbar!
 
Varje dag tackar jag min lyckliga stjärna för allt jag har!
 
🌟🌟🌟
Till top