Martina.blogg.se

There are so many beautiful reasons to be happy!

Jag är bra!

Allmänt Permalink1
Tänk att jag hann fylla 35 år innan jag förstod hur viktig jag är!
Under mina 35 år har jag hunnit med mycket, både bra och dåligt. Jag har misshandlat mig själv på så många sätt. Jag har tryckt ner mig själv och alltid tänkt att jag inte klarar av saker, jag är för fet, för ful. Jag har vait så otroligt destruktiv och negativ gällande mig och min kropp. Jag har proppat mig själv full av gifter och alltid haft en tendens att dricka för mycket. När man dricker kommer alla känslor upp till ytan och då är det bättre att dricka lite för mycket så hålls dom förhoppningsvis där dom ska.
 
Att inte min kropp gjort slut med mitt psyke förstår inte jag...
 
Vad är skillnaden idag, jämfört mot ett år tillbaka?
Idag försöker jag se min roll i det som händer runt om mig. Det är en stor skillnad mot förut då jag helst inte ens nuddade vid tanken på att det kunde vara mitt fel. Idag kan jag säga ifrån där jag tycker att det behövs. Jag trodde att jag kunde det förut men det kunde jag inte, inte öga mot öga.
Jag känner mig lugn idag, och stark.
Även fast jag går igenom massor av jobbiga saker med min son just nu så känner jag att det kommer att ordna sig för honom. Bara vi kommer igenom dimman som vi är i just nu så kommer det att bli bra för Alexei.
Jag har slutat oroa mig!
Det är inte värt det. Jag lever hellre idag och fullt ut än att vakna åttio år gammal och inte ha levt.
Jag ser blommorna, solen, löven, en fjäril... Jag lägger märke till de små sakerna som skänker mig glädje i vardagen och framförallt så försöker jag ta tillvara varje dag.
 
 
Jag har äntligen förstått att jag är viktig! Jag är bra som jag är och tar jag hand om mig själv så mår både jag och min familj bättre. Det här är mitt år! Det här är året då jag valde mig själv och det är det bästa jag gjort.
#1 - - Miina:

Fantastiskt, underbart skrivet! <3

Till top