Martina.blogg.se

There are so many beautiful reasons to be happy!

Evigheter sen

Allmänt Permalink1
Ja det är evigheters, evigheter sen jag skrivit nåt.
Jag har inte orkat helt enkelt.
Alexeis skola funkar absolut inte... Det blir bara väre och värre!
En dag hade dom hållit i Alexei med våld i ca 20 minuter medan han skrek att han inte ville leva mer.
Det gör så ont i mig!!!
Det kan väl för fan inte vara okej att han skall komma hem med blåmärken orsakade av personal?
Nog måste väl skolan som är full av utbildade pedagoger kunna ta hand om en 7-årig pojke utan att använda våld...
Jag tycker att dom borde det och jag har helt tappat förtroendet för denhär skolan.
Jag har fått tid till BUP iaf så i mitten av april skall jag pånytt börja springa där.
Någonting måste hända, han måste få den hjälp och det stöd han behöver!
Jag är både arg och ledsen på samma gång!
#1 - - Linda:

Får tårar i ögonen... Lilla Alexei. Får ont i hjärtat av hans frustration. Jag hoppas så innerligt att han kan få det stöd som det verkar finnas behov av. Han är ett barn. Ett barn. Han kan och ska inte kunna förstå allt än. Däremot borde han kunna lita på att få hjälp när han behöver. Det är säkerligen oerhört svårt för samtliga inblandade parter, men jag tror trots allt att Alexei är den som har det jobbigast.
Jag tycker det är bra att skoldirektören tar kontakt med er. Nu när denna kontakt är tagen krävs det ytterligare handling för att komma framåt. Det krävs mer än kontakt för att Alexei ska få det bättre. Däremot tycker jag inte att skoldirektören framledes skall ta upp en enskilt ärende på bloggnivå. Kontaktuppgifterna finns nu. Ta resten utanför internet. Vad du, Martina, väljer att skriva av dig om på bloggen är er familjs ensak. Du lyder inte under sekretess.

Jag önskar att jag kunde hjälpa. Du ringer om du vill prata Martina!
Stor styrkekram

Svar: Ojoj, var inte meningen att kommentarerna skulle publiceras... Dom vart det automatiskt när jag svarade. Ja, det är fruktansvärt jobbigt med skolan just nu. Eller egentligen har det vart tufft hela tiden men det rann liksom över när han kommer hem med blåmärken. Skolan tycker att han behöver diagnosutredas men han kan inte ha någon diagnos eftersom han funkar hur bra som helst hemma. Diagnos har man dygnet runt och inte bara på ett ställe. Alexeis problem existerar enbart i skolan vilket betyder att det är innanför skolans väggar problemet finns. Det är alltså där en lösning måste hittas. Just nu längtar jag/vi efter sommarlovet... Kram
Martina

Till top