Martina.blogg.se

There are so many beautiful reasons to be happy!

Kalasat hela helgen

Allmänt Permalink2
Alexei har fyllt åtta år. Äntligen! Som han väntat.
Han har fått så fina presenter och han blev själv riktigt glad.
I fredags hade han barnkalas. Dom var nio stycken från hans klass. Vilket liv!!!
Mattis var såklart med mitt i smeten och han trodde att det var hans kalas.
Han lyckades också hälla ut alla popcorn på mattan i vardagsrummet... Barnen verkade tycka att han var underhållande i alla fall så det var väl bara att bjuda på det.
 
På lördagen åkte vi på den traditionsenliga lillajulsmarknaden i Kastelholm. Det kunde ha fått vara lite snö för julkänslans skull men förövrigt så var marknaden precis som den brukar.
Vi handlade dörrkrans, rom från Geta, handstöpta grenljus och nyårsfilén.
Det var en perfekt dag förutom att Alexei inte var med, han gillar inte marknader och shopping.
 
På söndagen bjöd Peter och Alexei på kaffe och tårta. 
Det var också en trevlig dag, rätt lugn och skön. 
 
På kvällen kom första delen i säsong två av "Äkta människor", en serie som Peter och jag fastnade för tidigare. Söndagarna räddade ett tag framöver antar jag.
 
En lottovinst på 6,5 miljoner euro gick till Åland i helgen...
Ojojoj vad den hade fått plats hos oss också ;)
 
Vi har fått läkartid till Alexei. Vi skall göra "hjärnfilm" nästa måndag. Kl 10 på morgonen vill dom att han skall kunna somna så att dom kan ta filmen när han sover. 
Undrar hur det skall gå... Kanske går hur bra som helst!
Min enda önskan Tomten, är att Alexei skall vara frisk och få den hjälp han behöver för att få livet att fungera...
#1 - - Carina:

Vi gjorde EEG för typ 2 år sen på Wilma o hon måsta va vaken heela natten o sen hade vi tid kl 12 på dagen, gissa om det var spännande :/ Hon va galen o trött mitt i natten för att inte tala om hur slut man själv va vid 5 på morgonen. Har hört talas om att Barnavd kan hjälpa till med att vaka barnen om det kniper, jag tänker aldrig mer göra om den där undersökningen, fast det behövdes tydligen inte heller....Lycka till hoppas de kan hjälpa honom :)

Svar: Tack! Vi checkar in på barn på söndag. Risken att han skulle somna i bilen på väg till stan på måndag morgon hade vart rätt stor annars. Jo vi hoppas på att få något svar!
Martina

#2 - - Carina:

Skönt att det ordna sig med den saken :)
Vi bor ju i stan på promenadvägs avstånd så bilresa var ju inget problem o som tur va kunde man ju ta en vilopaus när vi väl var hemma eftersom vi ju inte heller har några andra mindre/större barn att hålla reda på. Skulle jag ha vetat det där md barnavd före så skulle dom helt klart ha fått hjälpa till.

Till top